Ada Parellada, cuinera catalana coneguda per dirigir el restaurant barceloní Semproniana, serà la Vidriera d’Honor de la IX Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, Vitrum. Parellada rebrà aquesta distinció el diumenge, 1 d’octubre, a partir de les 12 h del migdia, en el marc del gruix d’activitats que s’han organitzat per celebrar l’esdeveniment. L’acte d’entrega de la distinció tindrà lloc, com és habitual, a les Fonts del Gorg.

A falta de menys d’un mes per la celebració encara no s’han desvelat altres detalls de l’edició d’enguany.

Ada Parellada i Garrell

Nascuda a Granollers l’any 1967, és una cuinera, divulgadora i activista contra el malbaratament alimentari. El 1993, amb vint-i-cinc anys, va obrir Semproniana, un restaurant al centre de l’Eixample. Actualment, està molt involucrada en la lluita contra el malbaratament alimentari i és per això que col·labora amb diferents campanyes de prevenció i sensibilització amb aquesta realitat.