A finals de setembre s’iniciarà una nova edició del voluntariat forestal Boscos Mediterranis del Paratge Natural de Poblet. Enguany, i com ja passava en les últimes edicions, es faran 7 jornades, totes d’un sol dia, concretament el 23, 24 i 30 de setembre i l’1, el 8, el 14 i el 15 d’octubre. La convocatòria està oberta tant per un dia puntual com fer diverses dates.

La finalitat de les jornades és que les persones participants passin un dia a bosc, adquirir coneixements generals sobre els boscos del Paratge de Poblet i realitzar tasques principalment d’eliminació de rebrots en punts estratègics de gestió pels bombers, condicionament de senders, eliminació de residus plàstics en l’itinerari ramader i d’extracció de canonades de plàstics que la riuada va trencar i deixar inservibles, entre altres.

La participació en el voluntariat és gratuïta, amb inscripció i previ pagament d’una fiança de 5 euros per tal de reservar la plaça.  La jornada inclou l’esmorzar i el dinar pels participants. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.