El caricaturista montblanquí Joan Vizcarra ha oberta avui la Festa Major de Montblanc 2023 amb el pregó que ha realitzat des del balcó de l’Ajuntament.

Acompanyat de la corporació municipal, Vizcarra ha fet un pregó parlant de la montblanquinitat “com una manera de fer i de viure”. Ha repassat el més especial de la Festa Major i ha acabat dient que “és la millor festa major del millor poble del món”.

En acabar el pregó, Vizcarra ha entregat a l’Ajuntament de Montblanc una obra inèdita creada per l’ocasió, amb els gegants, les muralles, Santa Maria, el Pont Vell i Sant Jordi i el Drac com a protagonistes.

L’alcalde, Oriol Pallissó, ha destacat que “estem contents de reconèixer la feina d’un artista montblanquí que treballa arreu”.

El pregó ha engegat els actes de la Festa Major, que ja aquest cap de setmana tindrà diversos actes, com la trobada de balls de gitanes, la recoronació de l’Àliga de Montblanc, el concert-vermut dels Grallers de Montblanc o el darrer concert del grup montblanquí Habana Vieja.