El pròxim setembre l’Espluga FM Ràdio encetarà la 40a temporada de la seva història, ho farà amb el retorn de la programació habitual que aspira a combinar espais consolidats al costat d’algunes novetats. Per tal de rebre noves propostes, l’Espluga Audiovisual ha obert el termini per fer arribar idees i perquè aquelles persones amb inquietuds comunicatives s’hi puguin sumar.

A través d’un formulari senzill i breu, tothom s’hi pot apuntar. L’entitat, com cada any, requereix de persones que tinguin ganes de posar-se davant dels micròfons, presentant o col·laborant en un programa; o bé per controlar la taula de so i el muntatge sonor. Més enllà dels rols més tradicionals de la ràdio, l’Espluga Audiovisual també té en marxa projectes audiovisuals que demanen de voluntaris capaços de controlar una càmera de foto o vídeo, o senzillament amb ganes d’aprendre’n.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

L’associació prepara una graella especial amb motiu de l’aniversari de l’emissora municipal. Les quatre dècades de vida de l’Espluga FM Ràdio se celebrarà durant la pròxima revetlla de Sant Joan, però el nou curs representa ja l’inici de la temporada número 40.

L’Espluga Audiovisual és l’entitat que gestiona el voluntariat que col·labora amb l’emissora municipal i ofereix formació. L’associació la conformen actualment més d’una seixantena de socis de totes les edats i formacions. Les activitats que desenvolupa compten amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí.