Conegut per les seves caricatures en mitjans com El Jueves, Interviu, El Periódico de Catalunya, l’Avui, El Mundo o l’Ara, el montblanquí Joan Vizcarra, exposarà els seus 30 anys de professió a l’Església de Sant Francesc a partir d’aquest divendres 4 d’agost.

Joan Vizcarra va començar a dibuixar de forma innata i autodidacta de ben petit i, quan vivia a Montblanc, va rebre classes de dibuix amb el professor Antoni Pallarola. Anys més tard va anar a estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona. A manera de reconeixement, l’any 1997 va ser nomenat Professor d’humor, per part de la Universitat d’Alcalà d’Henares.

ÀUDIO: El caricaturista Joan Vizcarra parla dels tres factors per arribar a l’èxit

Vizcarra ha complit diversos projectes vinculats a Montblanc i a la Conca de Barberà, entre les quals destaca la participació en les Jornades artístiques de la Festa del Trepat (2014), el pregó i cartell de la Setmana Medieval (2016), les il·lustracions del llibre “Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac”, de l’Editorial La Musca (2017), les il·lustracions del llibre “Els pastorets i la samarra d’en Getsè”, de la mateixa editorial (2018), les imatges del 50è aniversari del Club Bàsquet Montblanc (2019) o el pòster de celebració del Club Futbol Montblanc (2019).

ÀUDIO: Joan Vizcarra parla del seu particular estil

L’exposició romandrà oberta al públic fins a l’11 de setembre. També s’ha organitzat pel 9 de setembre la festa de la caricatura, una acció que es va fer per últim cop l’any 2018.