Els comissis generals del 23-J s’han clos amb resultats variats a tota Catalunya on les poblacions s’han dividit entre Junts per Catalunya, PSOE i Esquerra Republicana. La Conca de Barberà també s’adhereix a aquest patró amb 11 pobles on ha guanyat la força de Junts per Catalunya, 7 amb victòria per Esquerra i 4 on ha sobresortit el PSOE.

Un dels casos més destacats ha estat el de Montblanc amb una victòria aclaparadora pel PSOE. Els socialistes han aconseguit 1.048 vots, més del doble de vots que a les eleccions del 2019. A l’Espluga de Francolí la victòria ha sigut per ERC amb 494 vots, seguit molt de prop pel PSOE amb 474 vots. A Santa Coloma de Queralt ha guanyat Junts amb 376 vots, quan l’any 2019 ho va fer ERC.

Josep Andreu no entra al Senat

El candidat al Senat més votat a Montblanc ha estat l’exalcalde Josep Andreu, que ha obtingut 1.349 vots per Junts per Catalunya. Tot i guanyar a Montblanc, però, el PSC ha estat la primera força a Catalunya i també a les comarques de Tarragona, i Junts no tindria cap senador.