Després de celebrar les dues primeres edicions al bar de la piscina, enguany el Concurs de Bandes se celebrarà al Jardí dels Francolins el dijous 17 d’agost a partir de les 7 de la tarda.

L’esdeveniment, organitzat pels membres del ‘No Callarem Fest’ i l’Espluga Audiovisual, servirà perquè la banda guanyadora pugui actuar l’any vinent a la tercera edició d’aquest festival.

Les inscripcions ja estan obertes i les bandes s’hi poden apuntar fins al 21 de juliol. De totes les bandes inscrites, el mateix jurat professional que hi haurà el dia del concurs, escollirà 3 de 6 grups que accediran a tocar al Concurs de Bandes. Els altres 3 grups que tocaran al concurs, els escollirà el públic amb votacions a través de la pàgina d’Instagram del No Callarem.

Dilluns 24 de juliol es notificarà a les 3 bandes escollides pel jurat professional, i començaran les votacions a l’Instagram per les altres 3 bandes que hi participaran. Diumenge 6 d’agost s’acabaran totes les votacions i s’anunciaran les 3 bandes que completaran el cartell del Concurs.

Entre els participants s’entregarà un premi de 150 euros a la banda decidida pel jurat i 150 més a la guanyadora per votació popular.