Imatge d’arxiu de Carme Pallàs prenent la possessió del càrrec de presidenta del Consell Comarcal l’any 2020 (Imatge: cedida)

Així ho ha anunciat aquest dilluns l’alcalde, Oriol Pallissó, que assegura que Pallàs ha deixat el càrrec per motius de salut. En un comunicat que ha llegit Pallissó, la regidora explica que no està en condicions de fer tot el que comporta el càrrec. 

Segons paraules de Carme Pallàs: “Lamento comunicar que el passat divendres, vaig presentar a l’alcalde la meva renúncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Montblanc per motius de salut, el cos és savi i se l’ha d’escoltar. En aquests moments no estic en condicions de fer tot allò que mereix la nostra vila, per tant, he de fer un exercici de responsabilitat i deixar pas. Demano a tothom si us plau, el màxim respecte per la decisió que he pres, no ha estat gens fàcil. Només em consola pensar que deixo en molt bones mans, totes les competències que se m’havien adjudicat i que la feina que es farà serà excel·lent”.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, mostra la seva consternació davant la renúncia de Pallàs

Oriol Pallissó ha fet pública la renúncia de Carme Pallàs (Imatge: Cedida)

Pallàs era la número 2 d’Esquerra Montblanc, i amb la seva renúncia la següent de la llista és Judit Pere, que ja era regidora la passada legislatura, però que després de les eleccions es va quedar fora. Pere assumirà algunes de les regidories que tenia Carme Pallàs i també que té delegades Raquel Huguet, com són infància i joventut i política lingüística. Tot i això, no serà oficial fins que prengui possessió del càrrec. S’espera que tot plegat es pugui fer el més ràpid possible. 

ÀUDIO: Pallissó afirma que els set membres del Govern municipal és de total cohesió, com si fossin una llista única

Aquesta mateixa setmana hi haurà un ple per donar compte de la renúncia de la regidora.