Durant el matí d’aquest divendres els alumnes de l’Escola Martí Poch han representat obres de teatre, poemes i llibres de Josep Vallverdú per acomiadar el curs. Tot i que les classes no finalitzen fins al dia 22, el centre ha avançat el final de curs amb un homenatge especial a l’autor i padrí de la biblioteca que s’ha celebrat al Teatre del Casal.

L’acte s’ha iniciat amb la representació de l’obra ‘El Núvol’ de Josep Vallverdú per part dels alumnes de cinquè, seguit de ‘Al poble o ciutat hi ha la meva gent’, un recital a càrrec dels més petits de l’escola. Els alumnes de cicle inicial han recollit poemes del ‘Bestiolari’ de Josep Vallverdú i els alumnes de cicle mitjà han recuperat la cantata representada enguany anomenada ‘El nen enamorat de la lluna’. L’acte l’han clos els més grans del centre amb ‘Música per escoltar, ballar i gaudir’. El centre ha acomiadat als alumnes de sisè que l’any vinent fan el pas a l’institut.

A la tarda, a partir de les 5, continuarà la festa amb el final de curs amb jocs cooperatius, populars, tir amb arc i altres activitats organitzades per Drac Actiu amb música del DJ Bolo. Els alumnes de cinquè seran els encarregats d’organitzar diversos tallers i servei de barra i per cloure s’entregaran les orles als alumnes de sisè.