Aquest cap de setmana Vimbodí i Poblet va celebrar una nova edició del concurs de pintura ràpida Potau-Campdesuñer amb 34 artistes convidats. El concurs, organitzat per l’Ajuntament del municipi, ha lliurat enguany 2.300 euros en premis, repartits entre quatre guardons generals i el premi especial ‘Vila vidriera’, per a obres que incloguessin alguna referència a la tradició vidriera d’aquest municipi de la Conca de Barberà.

Els premiats d’aquest any han estat Aida Mauri Crusat, de Moia, (1r premi, dotat amb 700€); Miguel Carlos Montesinos Aragonés, de la vall d’Uxò, (2n premi, dotat amb 500€), Joan Vila Arimany, de Sabadell, (3r premi, dotat amb 300€) i Antonio Mariscal Luque, de Sant Joan de Vilatorrada, (4rt premi, dotat amb 100€). Pel que fa al premi especial ‘Vila vidriera’ (dotat també amb 700€), ha estat per a Julio Garcia Iglesias, d’Abrera. Així mateix, i atesa la gran qualitat de totes les obres presentades, el jurat ha decidit obsequia amb una peça de vidre a la participant més jove del concurs, Júlia Velarde Garcia, de Martorell.

Pel que fa al jurat, ha estat integrat per Manel Margalef, director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, Francesc Farré, responsable de l’escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet; Josep M. Potau, fotògraf, restaurador i net del pintor Joan Potau, Rosa Palau, regidora d’Ensenyament i Entitats de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, Diego Gil, doctorat amb Belles Arts, Facultat de belles Arts de la Universitat de Barcelona.