El Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet manté les novetats dels últims anys amb un total de cinc premis entregats i més de 2.000 euros en total.

El certamen se celebrarà el dissabte 27 de maig al matí, i comptarà amb un total de cinc premis en metàl·lic: quatre de caràcter general (dotats amb 700€, 500€, 300€ i 100€, respectivament) i el premi especial ‘Vila vidriera’, també de 700€, en aquest cas per a la millor obra que, a criteri del jurat, reflecteixi el caràcter vidrier del municipi.

Pel que fa al jurat, estaràintegrat per Manel Margalef, director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, Diego Gil Moreno de Mora, doctorat en belles Arts, facultat de belles Art Universitat de Barcelona, Francesc Farré, responsable de l’antiga escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet, Pep Potau, net del pintor Joan Potau i Martell, Rosa Palau, regidora d’Entitats i Ensenyament de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet. 

Com en els anys anteriors, la inscripció serà gratuïta, i es farà efectiva el mateix dia del concurs. L’organització demana que, en la mesura que sigui possible, els artistes que hi vulguin participar s’hi preinscriguin a través del correu ajuntament@vimbodiipoblet.cat. D’altra banda, els participants i els seus acompanyants podran visitar de franc el Museu i Forn del Vidre (www.museudelvidre.cat), amb demostració de vidre bufat inclosa.