Montblanc tindrà un nou centre d’atenció primària. Ho ha anunciat el conseller de Salut, Manel Balcells, acompanyat de l’alcaldable d’Esquerra Montblanc, Oriol Pallissó. 

El conseller ha assegurat que el Departament ja havia detectat aquesta necessitat i que ja treballa en la redacció del pla funcional. Balcells assegura que aquesta és una aposta que s’haurà de parlar amb el proper ajuntament, guanyi qui guanyi les eleccions, per poder trobar el terreny més adequat.

ÀUDIO: El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Manel Balcells, aposta per aquest projecte

Aquesta era una demanda que Esquerra Montblanc, diuen, ja havia fet arribar al Departament de Salut. Els republicans proposen que a les actuals instal·lacions del CAP s’hi pugui ubicar una nova llar d’infants municipal.

El conseller de Salut assegura que el nou CAP pot ser una realitat durant la proper mandat.