Barberà de la Conca acull un any més La Nit 5.1, un esdeveniment organitzat per La Conca 5.1 i que mantindrà les seves dates habituals el cap de setmana del 21 i 22 de juliol. Fa dues edicions que es va ampliar la proposta amb dues nits amb concerts i monòlegs, un fet que es manté amb un total de 10 grups musicals i 8 monologuistes programats per aquesta edició.

ÀUDIO: L’alcalde de Barberà de la Conca, Marc Rovira, dona el festival per consolidat

La part musical tindrà la participació de Pol Batlle amb Rita Payés, Joan Miquel Oliver, Jazzwoman, Júlia Colom, Pupil·les, Angeladorrrm, Al·lèrgiques al Pol·len, Moli, Dijei Luna i Dj Titi. Pel que fa als monòlegs hi participaran Tomàs Fuentes, Yael Brusca, Andrés Fajngold, Mockudrames, Gemma Ortis, Mars Llinars, Júlia Vila i Modgi. Més endavant es donarà a conèixer també la proposta vitivinícola i de gastronomia que acompanyarà aquesta proposta cultural.

ÀUDIO: L’impulsor de La Nit 5.1, Leandre Romeu, dessglosa les propostes d’enguany

Els abonaments pels dos dies ja estan disponibles amb un preu de 32 euros, més endavant sortiran a la venda les entrades individuals i es desvetllarà els grups i còmics que participaran en cada jornada.

Alina Ballester ha estat l’encarregada del cartell d’enguany (Imatge: Laia Molné)

Un cartell de contrastos

L’artista reusenca Alina Ballester ha estat l’encarregada del cartell d’enguany. Una obra on ha volgut reflectir diversos aspectes que formen part de la festa com el vi, la gastronomia i els artistes musicals a partir de la imatge d’una ampolla de vi que conté els diversos elements que configuren La Nit 5.1. També destaquen els colors escollits amb un fons negre i paletes més lluents al capdavant per destacar els artistes i imatges representades.

ÀUDIO: L’artista del cartell, Alina Ballester, detalla els elements del cartell