L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha sumat un nou al·licient pels joves del municipi: un Carnet de Joventut amb un preu reduït per espectacles de nit i cinema. Concretament, els joves que comprin el carnet, siguin del municipi o no, podran gaudir del film que mensualment es visualitza al Teatre de l’Estrella i d’un mínim d’un concert mensual amb grups en directe i DJ’s.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de Santa Coloma de Queralt, Josep Maria Farré, detalla les activitats incloses al Carnet de Joventut

També es treballa per la creació d’un Carnet Infantil pensat expressament per espectacles pels més petits de la casa i també entrada al cinema. Una de les primeres accions per utilitzar aquests carnets serà la visualització del film ‘Super Mario Bors’ el proper 6 de maig.

Tant en el cas del Juvenil com de l’Infantil el preu és de 50 euros anuals i en el cas del Juvenil està pensat per persones a partir de 16 anys. Els carnets es poden comprar presencialment a l’Ajuntament o en format online.