El TrosFood s’avança enguany per evitar la calor extrema dels mesos d’estiu i ho farà el proper 6 de maig amb un recorregut de 12 quilòmetres amb sortida i arribada al municipi d’Albió. Enguany, aprofitant els 400 anys de la mort del Rector de Vallfogona, el menú s’ha dissenyat pensant amb l’època del barroc. També s’han preparat accions relacionades amb la poesia que els participants descobriran durant el recorregut.

ÀUDIO: El membre de l’Associació de la Vall del Corb, Guillem Figueras, detalla el recorregut d’enguany

Enguany hi haurà un total de 7 parades al llarg del recorregut, el qual es pot consultar a Wikilok. Els cuiners i elaboradors de la Vall del Corb han preparat un menú de tapes amb productes dels agricultors, ramaders i elaboradors locals. Cada tapa anirà acompanyada d’un vermut, vi, licor o cervesa del territori.

ÀUDIO: La membre de l’Associació de la Vall del Corb, Natacha Filippi, explica quin serà el menú d’aquesta edició

Les inscripcions encara estan obertes amb algunes places obertes. Les sortides seran esglaonades des de les 11 del matí fins a les 2 del migdia. El preu del menú és de 45 euros amb begudes alcohòliques i de 37 únicament amb sucs i aigua.