El cap de llista de Montblanc Progressa, Josep Andreu, acompanyat dels altres quatre primers candidats de la llista, van visitar Carles Puigdemont al Parlament Europeu la setmana passada. A la trobada també s’hi va sumar el conseller Toni Comín. Actualment tots dos són eurodiputats. 

Durant la reunió, Josep Andreu, Núria Besora i Santi Porta -membres de l’equip de govern – van exposar les principals accions dutes a terme aquests darrers anys des de l’Ajuntament de Montblanc, com l’arribada de Bon Preu al centre logístic de Montblanc, les actuacions al Pont Vell o l’arranjament de la Vall. 

En un comunicat, Montblanc Progressa assegura que “Carles Puigdemont, a més de donar suport a la candidatura, també va lloar la tasca feta per l’alcalde Josep Andreu al capdavant de l’alcaldia i en la defensa de les llibertats de Catalunya”. 

A la trobada també hi van assistir Marià Gomis i Anna Lafebre, números 2 i 3 de la candidatura.

Montblanc Progressa continua preparant la campanya electoral. Justament, la setmana passada es va repartir a tots els habitatges de Montblanc un fullet amb diverses informacions i imatges de la feina feta durant aquesta legislatura des de l’equip de govern.