L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i l’Associació de Grallers La Palanca han denunciat als Mossos d’Esquadra les destrosses produïdes la matinada de dissabte al Pavelló Municipal. La més destacada és la destrucció, per complet, de la gegantona Piponeta, la més emblemàtica del municipi.

A través d’un comunicat tant l’Associació com l’Ajuntament s’han mostrat afligits per la pèrdua d’aquesta figura i ja treballen per crear una nova Piponeta, una tasca que s’haurà de fer des de l’inici, ja que la figura es va trobar en un estat irreparable. Des del consistori han explicat a l’EFMR que la intenció principal és recuperar-la per la Festa Major del mes d’agost, tot i que no et pot confirmar la seva viabilitat.

Els actes, denunciats als Mossos d’Esquadra

El cos policial dels Mossos d’Esquadra treballa ara per identificar els culpables que la nit de divendres a dissabte es van colar al Pavelló Municipal i van generar nombrosos desperfectes, tot i que el més destacat és la destrossa per complet de la geganta Piponeta.