Junts per l’Espluga de Francolí presentarà la seva llista electoral el proper divendres 21 d’abril, a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça de Sant Isidre. Serà una presentació de tot l’equip, titulars i suplents, amb el que es concorrerà a les eleccions municipals convocades pel proper 28 de maig.

La presentació comptarà amb les intervencions del cap de llista de Junts per l’Espluga de Francolí, Jordi Torre; i del Secretari General de Junts per Catalunya, Jordi Turull, que actuarà com a padrí de la candidatura i del projecte espluguí.

El partit assegura que es tracta “d’un projecte representa a la perfecció la forma de ser i la manera de fer del grup que el compon, i posa de relleu que junts és la manera com fem avançar l’Espluga, amb un projecte compartit de municipi, teixint complicitats amb les associacions, amb les entitats socials, culturals, esportives i el teixit empresarial”. Afegeixen que es tracta “d’un model de consens per poder retornar al municipi un major benestar i més oportunitats per a tothom”.