Els Ajuntaments de Barberà de la Conca, Montblanc i Sarral juntament amb l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc (ABS Montblanc) celebren una nova edició del projecte ‘Donem vida al Parc! Fem Salut’.

Sarral engega la segona edició, després de l’èxit de la primera, l’octubre de 2022. Montblanc, municipi pioner en la promoció d’aquesta activitat, torna a oferir una nova edició aquest any. A Barberà, aprofitant les noves instal·lacions a l’Espai Saludable l’Hort del Rector i la inauguració del nou espai per a la dinamització de la gent gran.

Als tres municipis, es realitzaran un total de sis sessions. La primera hora de l’activitat es desenvoluparà al mateix parc de salut i la segona als locals de la gent gran. Les xerrades informatives estaran a càrrec del personal professional de l’ABS de Montblanc, i tractaren temàtiques relacionades amb el benestar físic i emocional. L’últim dia es farà una activitat especial i un esmorzar de cloenda.

A Barberà de la Conca i Montblanc el projecte s’inicia el 19 d’abril i finalitzarà el 24 de maig. A Sarral, es començarà el dimecres 26 d’abril i, per tant, finalitzarà el 31 de maig. L’activitat és gratuïta i oberta a qualsevol persona adulta. Per fer la inscripció i obtenir més informació, es pot trucar o adreçar-se a l’Ajuntament de cada municipi. Les places són limitades.