Coincidint amb Sant Jordi, el 23 d’abril se celebrarà l’11a edició del Concurs de Rapsodes de la Font Baixa que enguany tindrà com a poema obligatori “La Caiguda” de Josep Vallverdú en commemoració del centenari de l’autor. Els participants també hauran de recitar un poema elegit lliurement d’un autor català o un poema publicat.

Els premis d’enguany es reparteixen en 300, 200 i 100 euros per les tres primeres posicions i un accèssit especial per a joves rapsodes de 100 euros. El concurs comptarà amb la participació dels alumnes de les escoles Martí Poch i Vedruna i l’actuació de l’arpista espluguina Anna Amigó.

Les inscripcions estan obertes fins al 17 d’abril i s’hi pot apuntar qualsevol persona major d’edat. Les inscripcions es poden fer a través del telèfon 977870359, al Whatsapp 691962194 o a través del correu info@casaldelespluga.cat.