El Festival Mini Solivella Pop s’avança enguany al 15 d’abril per celebrar l’inici de la primavera. L’any anterior, primer cop que el MiniPop es traslladava a Solivella, el festival es va dur a terme en ple agost, enguany, però, la data s’ha avançat.

ÀUDIO: La directora del MiniPop, Núria Serrano, detalla el canvi de data

El 15 d’abril a partir de les 5 de la tarda s’iniciarà el Festival Mini Solivella Pop a la plaça del Castell. Enguany Quimi Portet serà el cap de cartell musical, juntament amb Jordi Lanuza, del grup Inspirat. També s’ha organitzat tallers creatius per famílies, un racó pel col·lectiu El Formiguer i un espai pels nadons.

El preu serà de 6 euros per persona i gratuït pels menors de tres anys. Les entrades s’han de comprar a través d’Entradium i la venda es farà exclusivament per internet.

ÀUDIO: La regidora de Cultura de Solivella, Sílvia Iturria, parla sobre la venda d’entrades

Un festival amb més de 10 anys d’història

El Mini Pop és un festival amb més de 10 anys d’història que va néixer a la ciutat de Tarragona i que agrupa públics de totes les edats amb la intenció de poder oferir concerts pels adults, però que eS puguin gaudir en família. L’any 2022 la proposta es va traslladar a Solivella on enguany repetiran espai, a la plaça del Castell.