La llista de membres de SOM Espluga per les eleccions d’aquest mes de maig s’ha donat a conèixer aquest dijous al vespre amb un acte públic per la ciutadania a la Sala Folch i Torres. Josep Maria Vidal, com ja s’havia anunciat, encapçalarà la llista d’enguany, seguit de persones amb les qui ha compartit govern en els últims anys, d’altres que formen part del partit i dues noves incorporacions.

David Sáez i David Martí s’estrenaran aquestes eleccions en vuitena i cinquena posició respectivament. Adrià Roca, Xita Amill, Mar Gil i Sara Pere fan el salt de suplents a electes en desena, novena, setena i sisena posició respectivament. Anna Garcia, Xavier Rosell, Aida Morgades i Josep Maria Vidal, actuals membres del govern local, repetiran en quarta, tercera, segona i primera posició. La llista la tancarà Laura Ruiz de Porras com a número 11 en una posició simbòlica per la seva implicació en el projecte.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, detalla la llista de les properes eleccions

Els actuals membres del govern Laura Poblet, Enric Mercadé i Anna March han anunciat durant l’acte d’avui que no continuaran de cara a les eleccions d’enguany.