El Racó d’Amigurumi, la cervesa La Renaixença, el celler Gabor i Cirico, quatre empreses de la Conca de Barberà, han rebut 1.000 euros per impulsar els seus negocis rurals. Ha sigut gràcies als premis ‘Terra d’Oportunitats’ que atorga Caixabank de forma conjunta amb Concactiva per facilitar la creació d’empreses sòlides que puguin crear ocupació i fixar el talent dels entorns rurals.

A més d’aquesta aportació econòmica, les persones premiades rebran formació transversal i acompanyament durant un període de 6 mesos part de Concactiva i de Caixabank. Durant aquest procés, les persones emprenedores podran fer xarxa amb emprenedors rurals d’altres territoris per la generació de sinergies i intercanvi de coneixement.  

El Conseller Comarcal de Promoció Econòmica, Josep Maria Vidal, juntament amb el director territorial de CaixaBank a Catalunya, el Sr. Josep Maria González, han fet entrega dels 4 reconeixements a les persones i projectes que han estat seleccionats.