El partit ha presentat aquest divendres a Carme Pallàs com a número dos d’Esquerra Montblanc i vicealcaldessa en cas d’aconseguir govern. Ho han fet acompanyats del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras. I ho han anunciat al carrer Josepa Abellà, històrica sindicalista de Montblanc.

Carme Pallàs, actual regidora a l’Ajuntament de Montblanc i presidenta del Consell Comarcal de la Conca destaca que “és la millor peça per encaixar tot el trencaclosques. L’Oriol aporta joventut i jo maduresa”. Assegura que és la millor fórmula perquè les decisions es prenguin sempre de manera consensuada.

ÀUDIO: La número 2 de la candidatura d’Esquerra Montblanc, Carme Pallàs, detalla les raons d’aquesta decisió

El cap de llista, Oriol Pallissó, destaca que “és una figura que està funcionant a molts municipis i ha de servir per donar rellevància a l’equip i a la figura de la dona”.

ÀUDIO: El cap de llista d’Esquerra Montblanc, Oriol Pallissò, raona el perquè d’aquesta fórmula 

Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana, ha aprofitat l’acte per assegurar que “Montblanc necessita aire nou, necessitem un Montblanc ambiciós i al servei de la gent, i estic molt convençut que el projecte que encapçala l’Oriol Pallissó és la millor de les apostes possibles”.

ÀUDIO: El president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, argumenta en favor d’Oriol Pallissó

Junqueras, acompanyat de membres del partit de Montblanc i també de la Conca de Barberà, ha visitat el mercat setmanal dels divendres. Durant el matí també ha visitat l’Espluga de Francolí, juntament amb l’alcalde del municipi i alguns regidors.

Oriol Junqueras visita l’Espluga de Francolí (Imatge: Laia Molné)