El grup polític de Som Espluga ja té cap de llista per les eleccions del maig de 2023. Després d’un acte de votació intern del partit, l’actual alcalde de l’Espluga, Josep Maria Vidal, ha tornat a sortir elegit com alcaldable del partit.

La resta de membres de la llista es desvelaran de cara a la setmana vinent, però des del partit confirmen que un terç dels regidors repetirà per aquestes eleccions, el segon terç seran nous perfils i els noms restants els formaran membres històrics del partit.

Pel que fa als principals projectes de la candidatura, Som Espluga aposta per continuar amb la línia actual del govern i al llarg de la campanya s’aniran presentant les principals propostes per la nova candidatura.

ÀUDIO: L’alcaldable de Som Espluga, Josep Maria Vidal, es mostra entusiasmat amb la nova candidatura