Imatge de Tribus de la Segarra

Aquest cap de setmana l’Associació Amics de Sant Magí de la Brufaganya va rebre el XII Premi Sikarra. Un guardó entregat per l’Espitllera Fòrum d’Estudis Segarrencs i la Fundació Jordi Cases i Llebot a una entitat que contribueixi a la divulgació, l’estudi, la projecció i la cohesió social de la Segarra.

Les entitats promotores del Premi van destacar la tasca de l’Associació amb actuacions per recuperar espais enrunats, la cura dels edificis i el desenvolupament cultural i natural de la zona.

Durant l’acte la presidenta de l’Espitllera Fòrum d’Estudis Segarrecs, va fer entrega del guardó a la presidenta dels Amics de Sant Magí, Maria Teresa Forné. Es va procedir amb els parlaments i amb l’actuació del grup Les Mezzos. Durant l’acte també es va fer un homenatge a Magí Trullols, membre destacat i fundador dels Amics de Sant Magí.

El grup Les Mezzos va amenitzar la jornada amb la seva actuació (Imatge: Tribus de la Segara)