Les eleccions municipal del 28 de maig tindran una nova candidatura a Montblanc. Es tracta de ‘Despertem poble’, un nou grup de gent que es presentarà a les eleccions amb Ramon de Domingo Iborra com a cap de llista.

Sota el lema ‘Arrelats a Montblanc, oberts a la gent’, la nova candidatura assegura que “té persones molt variades amb ideologies molt diferents, però tenim en comú que estem arrelades al territori i obertes a la gent”.

En un comunicat fet públic, la nova candidatura assegura que “som gent nascuda o arrelada a Montblanc centrada en la política municipal i sense altres interessos que servir als habitants de les nostres contrades”. Asseguren que “som gent del poble, descontenta amb el funcionament de les institucions municipals. Volem transparència informativa, senzilla, entenedora i a l’abast de tothom”.

Encara no es coneix sota quines sigles es presentarà la nova candidatura, i de moment han declinat fer declaracions a l’espera de la presentació oficial de la nova llista.

Ramon de Domingo, el cap de llista, vinculat al món artístic i a l’hostaleria, és la primera vegada que es presenta a unes eleccions municipals.