El Festival Maig celebrarà els propers 26 i 27 de maig la seva desena edició a Santa Coloma de Queralt. Ara, amb l’entrada del nou any ja s’han donat a conèixer els tres primers artistes que pujaran a l’escenari del Festival Maig aquest 2023: Pau Vallvé, Cala Vento i Ley DJ.

Pau Vallvé és un dels noms a l’alça del panorama musical català. L’artista va publicar nou disc el passat mes d’octubre. De moment ja ha passat pel Festival Cruïlla i abans d’arribar a Santa Coloma de Queralt també passarà per altres festivals com el Let’s Festival de l’Hospitalet de Llobregat, el Festival Hivernacle de Vilafranca o el Festival MUD de Lleida.

Des de l’Empordà, Cala Vento és una banda composta per Aleix Turon i Joan Delgado. Des de la seva creació el 2016 no han parat de créixer i són uns habituals en la majoria de festivals i sales arreu del territori espanyol.

I la tercera confirmació, fins el moment, del Festival MAIG és Ley DJ. L’artista valenciana, amb residència a Barcelona, destaca pels seus xous amb eclecticisme i versatilitat, sabent adaptar-se al medi en funció del lloc. Ha passat pels festival més rellevants a nivell espanyol com el FIB, Mallorca Live, Dcode, Arenal Sound, Low Festival, Sonorama, WARM, Ibiza Rocks o San San, entre molts d’altres.

En les properes setmanes el Festival MAIG seguirà anunciant noves confirmacions, que entre bandes i dj’s arribarà a la dotzena d’artistes, així com una sèrie d’esdeveniments paral·lels no vinculats directament amb la música i que doten al Festival MAIG d’una personalitat pròpia.