Montblanc ha recuperat aquest any les representacions dels Pastorets, que els darrers dos anys no es van poder realitzar a causa de la pandèmia. I el retorn als escenaris ha estat tot un èxit, amb 600 espectadors en les quatre representacions que s’han fet, dues de la colla gran i dues més de la colla infantil.

Enguany, tot i les dificultats econòmiques arrossegades per la pandèmia, Els Pastorets han estrenat decorats i també han renovat part de l’elenc d’actors i actrius. El repertori s’ha distribuït en una seixantena de persones. I la tramoia, el traspunt, maquillatge i la direcció entre una vintena més de persones. En total, una vuitantena de persones que fan pensar que la companyia de teatre té un llarg futur pel davant.

També ha estat un repte la posada en marxa, novament, del grup de Pastorets infantil, que van fer representacions l’1 i el 7 de gener. La colla gran va omplir també el teatre del Centre Cultural Sant Jordi els dies 25 i 26 de desembre. Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres van arribar a Montblanc l’any 1939 i mai havien faltat a la cita, excepte per la pandèmia.