L’Ajuntament de Montblanc ha aprovat, en una junta de govern celebrada aquest dimecres, el projecte definitiu corresponent a la urbanització de Logis Montblanc, la nova zona industrial de la vila, que acollirà les instal·lacions de la Ciutat Logística de Bon Preu.

El projecte impulsat per Bon Preu preveu, en la primera fase, la creació de dos magatzems; el de productes secs, que tindrà una superfície de 26.500 metres quadrats i el magatzem de frescos, amb una superfície de 12.600 metres quadrats.

L’aprovació definitiva recull els informes emesos des del Ministerio de Transportes y Mobilidad Urbana; Adif; el Departament de Cultura de la Generalitat, la direcció general de Bombers de la Generalitat, Protecció Civil, Aigües de Montblanc, Telefònica, Fecsa-Endesa i Naturgy. Segons un comunicat de l’Ajuntament “d’aquesta manera es preveu que el desenvolupament urbanístic d’aquest espai s’executarà amb la màxima cura i preservació de l’entorn, així com seguint les indicacions establertes per les administracions i organismes que hi estan implicats”.

Els primers treballs, l’any vinent

A partir de la publicació i exposició pública final del procediment administratiu es preveu que, a principis de l’any vinent, tingui lloc la licitació dels treballs de construcció que, en la primera fase, compten amb un pressupost de licitació de gairebé 17 milions d’euros i un termini d’execució de les obres d’urbanització d’un any i mig.