El ple de l’Ajuntament de Montblanc va aprovar aquest dimecres el pagament d’una relació de factures del 2022 per valor de 357.000 euros. El ple ho va aprovar només amb els cinc vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció d’Esquerra i el vot en contra de Junts per Montblanc.

ÀUDIO: El portaveu de Junts per Montblanc, Marc Vinya critica que hi hagi factures que no tinguin partida

ÀUDIO: El membre d’Esquerra Republicana, Cesc Viñas, denuncia que hi ha despeses sense partida

L’alcalde, Josep Andreu, va agrair l’abstenció d’Esquerra per poder tirar endavant el pagament de factures pendents.

ÀUDIO: L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, explica l’augment d’algunes partides

El pla de l’Ajuntament de Montblanc també va aprovar aquest dimecres el conveni amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà per l’ús de les càmeres de videovigilància a l’àrea d’emergència de contenidors de la deixalleria. A través del conveni, l’Ajuntament podrà sancionar els usuaris que en facin un mal ús. El ple també va aprovar una modificació del pla general a la zona del càmping Montblanc Park per adaptar-lo a la realitat de l’equipament turístic.

Tots els grups municipals també van aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Montblanc al Manifest de l’Esport 2022, en suport al dia per l’eliminació de la violència envers les dones; així com dues mocions referents a la millora del finançament de l’Administració Local i de suport al Dia Internacional contra la violència envers les dones.