Sarral va batre rècord de participació en la segona edició de les 12 hores solidàries al Cogulló amb 200 participants 305 pujades a la muntanya més alta del terme municipal. Se superaven així amb escreix les perspectives de 150 corredors per fer durant aquestes 12 hores un recorregut superior als 11 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu. En total, els participants van superar els 3.400 quilòmetres recorreguts.

A banda de la participació i recorreguts rècord, la recaptació acumulà més de 2500 euros destinats l’entitat A CONTRACOR. Una associació de dol gestacional, perinatal, neonatal i per interrupció de l’embaràs que neix amb l’objectiu de visibilitzar les pèrdues gestacionals per interrupció legal de l’embaràs, interrupcions a contracor quan no hi ha altra opció.

L’organització inicia ara la preparació d’una nova edició on esperen poder superar el nombre de participants.

Les 12 hores solidares al Cogulló van acumular 200 participants (Imatge: Cedida)