Les fires de Nadal comencen el seu habitual recorregut per pobles i viles abans dels dies festius i enguany Vilaverd se sumarà a aquesta tradició amb la seva primera Fira Nadalenca el proper 4 de desembre a partir de les 10 del matí. Aquesta Fira Nadalenca combinarà les parades amb diversos tallers i activitats pel poble: venda de productes nadalencs, exposició, artesania, gastronomia, tallers i activitats.

Hi participaran 20 comerços i entitats de la Conca de Barberà i la demarcació de Tarragona: El Restaurant La Tertúlia 2.0 oferirà una degustació de vins i venda d’ampolles així com una degustació gastronòmica; ElRracó d’Amigurumi presentarà una parada de venda de ninos de ganxet, material per a nadons, roba i joguines; AFANOC hi participa amb una parada amb marxandatge; l’AMPA de l’Escola del Montgoi posarà a la venda Tions, decoració de Nadal, plantes i participacions en la panera; L’Associació La caseta dels gats de Tarragona exposarà bijuteria i coses de Nadal, igual que l’Associació Catus Camp; Vilacat muntarà una parada de venda de quadres i sabons; El col·lectiu Amics de l’Ermita del Montgoi vendrà elements de decoració de Nadal i espelmes; L’Associació de Joves Vilaverd M’Agrades vendrà Loteria de Nadal i dessuadores; L’Associació Traginers de Vilaverd mostrarà una exposició d’eines i carruatges; El Restaurant Cal Maginet oferirà un taller de dolços; el Forn de Pa Cal Tullet oferirà els seus productes als visitants; La Bàscula posarà una parada de venda d’elements de cosmètica natural; El drac llaminer serà present amb la venda de llaminadures i Hagia Sophia Boutique oferirà pedres, minerals i espelmes.

A part de les parades amb venda de productes, el Grup d’amics Vilacamins de Vilaverd ha organitzat una cursa d’orientació gratuïta amb inscripció el mateix dia de la fira i el col·lectiu Vilacamins també organitza, pel mateix dia, una classe de fitness a càrrec de l’entrenador personal Adrià Blasco. També hi haurà sorteig d’un lot de productes de la terra amb Toquem L’Arpa i un esmorzar per infants de la mà de Queviures Magrinyà- Cal Sarral.

Finalment, hi haurà taller gratuït de cistelleria per infants i adults amb Anna Sínia, pel qual fa falta inscripció prèvia al correu irina.badia@gmail.com. A més l’associació Amics del cinema de Vilaverd oferirà la projecció d’una pel·lícula de temàtica nadalenca el 9 de desembre.