Aquest dissabte, Òmnium Conca de Barberà i la Baixa Segarra organitza una nova edició del Xerrad[i]s a Santa Coloma de Queralt. En aquesta edició abordarà la problemàtica de l’habitatge que afecta el nostre territori, i que també s’estén a gran part del país, com l’accés a l’habitatge, l’oferta pública, els preus, etc.

L’acte serà a la sala merlets del castell del Comtes de Santa Coloma de Queralt a les 7 de la tarda i comptarà amb la participació de Ricard Grau de CoopCamp – Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, Paula Freixes de la Immobiliària La Porta, Montserrat Oranias, regidora de Patrimoni, Turisme i Comunicació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i projecte viure Santa Coloma i Héctor Simón, director de la Càtedra UNESCO d’habitatge de la Universitat Rovira i Virgili. El debat estarà moderat pel periodista Josep Ardila.

Xerrad[i]s vol ser un cicle de debats ampli, amb una periodicitat durant l’any, que posi de manifest diferents problemàtiques i temes que puguin afectar la Conca de Barberà i la Baixa Segarra. A través d’aquests debats es pretén compartir opinions i fer una anàlisi dels temes exposats en cada debat i, si és possible, extreure unes conclusions per tal de dur a terme possibles accions de futur.