Aquest dijous es va desenvolupar l’acte central de celebració de la incorporació de Vallverd i Montbrió de la Marca a Sarral, que tot just el 10 de novembre ha fet 50 anys. L’acte es va celebrar a la sala Josep Puig Torné de l’Ajuntament de Sarral on la corporació municipal va dur a terme un ple extraordinari per rememorar els mateixos actes de fa 50 anys.

Durant les intervencions es va destacar la importància d’aquesta unió i van intervenir diverses institucions municipals i comarcals. La segona part de l’acte va comptar amb una intervenció dels representants de les associacions de veïns de Montbrió de la Marca i Vallverd a més d’una xerrada i visita a l’exposició que commemora aquest aniversari.

Aquest no és l’únic acte de celebració que s’ha fet els últims mesos, durant el pregó de la Festa Major de Sarral va intervenir l’últim alcalde de Montbrió de la Marca, Josep Borràs, i durant l’agost es va poder visitar l’exposició “50 anys de la incorporació de Vallverd i Montbrió de la Marca a Sarral”. També el 10 de setembre es va commemorar la fita amb un sopar de germanor a Montbrió de la Marca.