El grup Bonpreu i Esclat presentarà el proper 24 de novembre en un acte a Montblanc el seu projecte per instal·lar-se al polígon logístic de la vila. És un acte obert a tothom i on la companyia explicarà l’estratègia d’implantació a Montblanc.

Bonpreu és la primera empresa que ha adquirit vint terrenys del polígon logístic i que implantarà a Montblanc una central logística per al sud del país. Una instal·lació que suposarà una inversió de prop de 50 milions d’euros i la creació d’uns 500 llocs de treball. La companyia, però, ja ha manifestat que en uns cinc anys es vol doblar la xifra i arribar al miler de treballadors.

Bonpreu i Esclat s’emplaçarà al polígon logístic de Montblanc. A hores d’ara s’està finalitzant la tramitació administrativa del projecte d’urbanització, un treball elaborat des de CIMALSA, un òrgan depenent de la Generalitat de Catalunya, l’ens que també assumirà la materialització del projecte d’urbanització de la nova zona industrial de Montblanc. Es tracta d’una infraestructura que comptarà amb tots els serveis necessaris d’un polígon d’aquestes característiques.

El polígon logístic està projectat per acollir 346.000 metres quadrats per a la instal·lació d’empreses logístiques i industrials i prop de 39.000 metres quadrats en els quals hi seran permeses les activitats terciàries. Per les seves característiques, el planejament permetrà la urbanització de parcel·les de més de 100.000 metres quadrats arribant, d’aquesta manera, als estàndards que actualment requereix la logística i la indústria.