El Club atlètic espluguí està organitzant una nova edició de la Cursa de la Llufa que tindrà lloc el dissabte 24 de desembre, arribant així a la 8a edició. S’aposta novament per dur a terme la cursa de la Llufa fent el recorregut de 5 quilòmetres, corrent o caminant, pels camins de l’entorn de l’Espluga i com a novetat, enguany, el recorregut serà cronometrat i amb premis per les primeres persones que arribin en categoria masculina i femenina.

ÀUDIO: El president del Club Atlètic Espluguí, Marc Martí, explica les novetats

Els més petits podran participar en la cursa infantil que recorrerà 500 metres pels carrers de l’Espluga. Els infants d’entre 3 a 8 anys podran participar en la cursa de 5 quilòmetres en solitari, els familiars hauran de validar la corresponent autorització. El punt de trobada de totes les competicions serà a la Plaça Sant Isidre.

Les persones participants podran escollir inscriure’s només a la cursa o a la caminada i la talla de l’armilla tècnica, obsequi d’aquest any. El preu és de 15 euros per persona, 10 sense obsequi. El preu de la cursa infantil i és d’un euro per participant. El dia màxim per escollir la talla de l’armilla és el 14 de novembre de 2022. També hi haurà la possibilitat d’adquirir un dorsal solidari, en benefici de la Marató de TV3.

Aquest any es recupera el sorteig tradicional amb els números de dorsals en què els premis seran productes d’alguns establiments col·laboradors de l’Espluga. Totes les persones participants podran lluir la tradicional llufa que portaran des de casa. També hi haurà un premi al millor disseny de llufa.