Prop de 70 persones participen en la visita guiada al cementiri de l’Espluga de Francolí que es va dur a terme el passat 28 i 29 d’octubre en el marc de les festes de Tots Sants. La visita, organitzada per l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, va anar a càrrec de l’historiador espluguí Antoni Carreras.

La visita guiada va permetre descobrir la riquesa artística i arquitectònica d’aquest espai, les persones cèlebres o conegudes que hi ha enterrades i el seu conjunt funerari. Antoni Carreras va parlar de la mort, dels rituals, del dol, dels costums i tradicions, de les creences, dels enterraments, dels enterramorts, així com de la seva evolució al llarg de la nostra història i cultura.

Les visites es van celebrar aquest cap de setmana en commemoració de Tots Sants (Imatge: Cedida)