Després de dos anys sense poder dur a terme el sopar de les Ovelles Esgarriades, el ramat organitzador 2020-2022 ha obert el termini d’inscripcions per al sopar que enguany se celebrarà el pròxim dissabte 26 de novembre al Pavelló del Casal.

Els organitzadors de la festa van fer l’anunci mitjançant les xarxes socials i també s’han adreçat als pastors de les colles dels darrers anys per tal que formalitzin les inscripcions amb tots els assistents de cada ramat abans del 30 d’octubre. Alhora, s’ha obert la porta a les noves colles que hi vulguin participar i per sumar-s’hi han de contactar amb els organitzadors a través de les xarxes socials o per correu electrònic ovelles@gmail.com.

Enguany, l’organització de la 26a edició de les Ovelles Esgarriades recau en el ramat del pastor Marc Roca i comptarà, com és habitual, amb el sopar i la festa posterior al Pavelló del Casal, un espai que estarà tematitzat per l’ocasió.