Imatge d’Arxiu

El conductor d’un turisme ha mort en un xoc frontal entre dos cotxes aquest divendres a Cabra del Camp, a l’Alt Camp, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Ha estat a la carretera TP-2311, al punt quilomètric 6,3.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han xocat frontalment. A conseqüència del xoc, ha mort el conductor d’un dels turismes, J.R.T., de 85 anys i veí de Tarragona. A més, tres persones han resultat ferides menys greus -la passatgera davantera del mateix turisme i els dos ocupants de l’altre vehicle- i han estat traslladades a l’Hospital Joan XXIII.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís deu minuts abans de les sis de la tarda. S’han activat cinc patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).