Després d’un mes de l’inici del curs escolar l’Institut Joan Amigó i Callau continua sense veure arrenjat d’un dels seus accessos, d’ús habitual des de la pandèmia, i que es troba en mal estat.

Des de Junts per l’Espluga es van fer ressò d’aquesta situació durant l’últim Ple Municipal reclamant una solució, ja que “s’està posant en perill l’entrada de prop d’un centenar d’alumnes que poden fer-se mal per les condicions en què es troba”, segons el propi grup municipal.

ÀUDIO: El membre de Junts per l’Espluga, Moisès Ferrete, reclama l’arranjament d’aquest pas

Des del govern municipal es va respondre que aquesta era una demanda feta per l’Institut al mes de juny i que estava pendent de poder-se completar, tot i que la situació de la brigada, amb falta de personal, no havia permès fins al moment dur a terme aquesta tasca.

ÀUDIO: La regidora d’Educació de l’Espluga de Francolí, Anna Garcia, explica la situació actual