El passat diumenge l’Hoquei Casal l’Espluga va presentar els equips que formaran el club aquesta temporada 2022-2023. Ho va fer amb l’anomenada Festa de l’Hoquei un esdeveniment que va servir per obrir les portes del club i jugar partits de tots els equips a casa.

Durant la jornada es van presentar els equips que formaran aquest any l’Hoquei Casal l’Espluga i els seus membres, una setantena d’inscrits. En total, aquesta temporada el club compta amb 10 categories, 8 de les quals en competició, més el grup de veterans i el de femení sènior que jugaran partits amistosos.

Homenatge a més de 40 anys amb l’equip

Durant la Festa també es va fer un homenatge al jugador del club Edu Creus pels seus 40 anys formant part de l’Hoquei Casal l’Espluga. Es va fer entrega d’una samarreta emmarcada amb el número i nom del jugador per celebrar la fita.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal l’Espluga, Jordi Creus, destaca aquest homenatge

Edu Creus va rebre un reconeixement per la seva trajectòria (Imatge: Cedida)