Els dipòsits municipals de l’Espluga han tornat aquest dilluns a abastir-se amb camions cisterna a causa de la falta d’aigua al municipi. Una mesura que arriba després d’un mes sense aportacions d’aigua de l’Ebre provinent de Montblanc.

S’espera l’arribada de 6 camions diaris durant un mínim de dues setmanes, tot i que les previsions podrien canviar depenent de la situació meteorològica, motiu pel qual el consistori no tanca la porta a escurçar o augmentar la durada d’aquestes aportacions.

Els problemes d’abastament d’aigua continuen persistint d’aquesta manera després de dos mesos de talls al municipi, que continuen actius de dilluns a divendres de 10 de la nit a 7 del matí. 

Tot i algun canvi d’horari durant aquest temps, els talls han estat constants, prenent aquesta com la mesura principal per evitar la falta d’aigua. Tot i això, el consistori va confirmar durant el ple d’aquest dijous que era necessari tornar a aportar camions cisterna, per evitar una situació de risc a curt termini.