El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Conca de Barberà va escollir Solivella com a municipi per celebrar la XXV Trobada d’Associacions de la Gent Gran de la Comarca, una trobada anual que compta amb la participació de persones vingudes des de diversos municipis.


Pel 8 d’octubre, l’Esplai del jubilat i pensionista de Solivella, com a amfitrió de la trobada, ha preparat una visita guiada pel municipi que començarà al Castell dels Llorac, on abans es farà una benvinguda i un aperitiu per a totes les persones participants. La jornada continuarà amb un dinar de germanor al restaurant Cal Paulet i acabarà amb un espectacle de màgia a càrrec de la Maga Melanie, al Pavelló Municipal.

Les persones que hi vulguin participar poden adquirir els tiquets a l’associació de gent gran del seu municipi fins al 26 de setembre. Aquesta trobada està organitzada per l’Esplai del jubilat i pensionista de Solivella i el Consell Consultiu de la Gent Gran amb el suport de l’Ajuntament de Solivella i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.