Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts quatre homes d’entre 19 i 37 anys acusats d’un intent de robatori a l’Espluga de Francolí. Segons les fonts policials, els suposats lladres havien assaltat una casa del municipi, però van ser detectats i van escapar, tot i que van poder ser identificats, així com la matrícula del seu vehicle.

El model de vehicle i la matrícula es van distribuir a totes les patrulles del Camp de Tarragona i la demarcació de Lleida. Hores més tard, a mig matí, van ser localitzats a Tàrrega on van ser detinguts i identificats els quatre ocupants. A més, portaven al vehicle diverses eines com una pota de cabra i guants. També es van sostreure algunes joies i arracades d’anteriors furts.

S’ha obert una investigació per aclarir la seva participació en altres robatoris i també la seva mobilitat per tot el país. De moment, els detinguts estan a l’espera de passar a disposició judicial del jutjat de Cervera.