Les oficines de turisme i establiments turístics de la Ruta del Cister tornaran a oferir el Talonari Cultural. En total es distribuiran 38 vals de descompte 2×1 o visites gratuïtes aplicables fins al 31 de desembre de 2023 per descobrir el territori Cister a través de visites guiades, visites lliures o autodidàctiques i activitats.

El Talonari Cultural és una eina per donar a conèixer el ric patrimoni de les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell més enllà dels monestirs cistercencs, i posicionar La Ruta del Cister com a destinació cultural de referència. Aquesta iniciativa permet estalviar fins a 200 euros per parella en la visita de 38 espais que formen part de La Ruta del Cister.

El Talonari es pot adquirir en oficines i establiments de la tura (Imatge: Cedida)

Es pot trobar gratuïtament a les oficines comarcals de turisme de l’Alt Camp (monestir de Santes Creus), la Conca de Barberà (monestir de Poblet) i l’Urgell (Consell Comarcal); les oficines de turisme d’Agramunt, Bellpuig, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Tàrrega, Vallbona de les Monges, Valls, Verdú, Vilagrassa i Nulles; als punts d’informació turística d’Alcover, i també als establiments turístics com als museus i espais visitables que hi participen, als allotjaments, cellers, entre altres.