L’Ajuntament de Montblanc ha posat en marxa aquesta setmana tres zones d’estacionament de vehicles gratuïtes només per a estades d’un màxim de 20 minuts. Els espais s’han pintat de color verd i es troben a la Muralla de Santa Tecla (amb dotze places d’estacionament), al carrer Dionís Mestre (amb quatre), i al carrer Casal (amb quatre més).

Hi haurà agents que controlaran el temps d’estacionament dels vehicles i, si passen més del límit, podran procedir a fer-ne la denúncia.

El regidor d’urbanisme i mobilitat, Juanma Cabello, ha explicat a Ràdio Montblanc la problemàtica amb què es trobaven amb l’estacionament per part dels ciutadans a les zones de càrrega i descàrrega, espais destinats únicament a l’estacionament de vehicles professionals.

ÀUDIO: El regidor de mobilitat reconeix la problemàtica

La regidoria reconeix que faltaven zones per aturar els vehicles durant uns minuts i des de la Policia Local expliquen que havien recollit darrerament força queixes en aquest sentit. Admeten que la proposta de la zona verda amb límit de 20 minuts s’inspira en l’experiència que va engegar fa poc l’Ajuntament de Vila-seca.

ÀUDIO: La cap de la Policia Loca, Raquel López, explica la mesura