Enguany va retornar definitivament el Mercat Vell de Conesa després que s’haguessin de suspendre les dues edicions anteriors a causa de la pandèmia. L’esdeveniment arribava a la seva dotzena edició, amb un format diferent de l’habitual, però mantenint la seva essència.

Enguany, les parades de venda d’antiguitats i d’artesania, entra d’altres, van estar només oberta durant el matí. En total hi havia una quarantena de parades i estaven ubicades a la plaça Major i a fora de la muralla. A més, se celebrarà l’onzena trobada d’intercanvi de plaques de cava amb l’edició d’una xapa commemorativa. Per tot el poble també s’hi podien trobar les entrades de les cases obertes i els balcons engalanats.

Els organitzadors esperen que sigui un bon reinici de cara a les pròximes edicions, ja que segons ells enguany només havien preparat el mercat un mes i mig abans i ara ja estan pensant amb tretzena edició, de fet per Conesa és un dels dies més especials de tot l’any, on el municipi rep centenars de visitants d’arreu.

ÀUDIO: Joan Ramon Gasso, coordinador del Mercat Vell, fa una valoració.