Sarral viu ja la Festa Major, en honor als sants Abdó i Senén, que es va encetar el 22 de juliol i finalitzarà diumenge vinent. La Festa Major va arrencar amb un espectacle infantil i la projecció del documental “100 anys d’història del Sarralenc 1922-2022” a la qual hi van assistir més de 200 persones.

Diumenge a la nit també va tenir lloc un dels actes més tradicionals, el pregó. Enguany, el pregoner va ser Josep Borràs Vila, qui fou alcalde a Montbrió de la Marca i Vallverd l’any 1972, quan es va fer efectiva la unió voluntària d’aquests dos pobles al municipi de Sarral amb l’aprovació de l’agrupació de municipis el 7 d’abril per part del Consell de Ministres. Actualment, els dos pobles són pedanies. Com a part de la commemoració d’aquests 50 anys, s’ha organitzat una exposició itinerant pels tres pobles.

La Festa Major continuarà aquests dies amb una gran diversitat d’activitats, sobretot dirigides al públic familiar, com ara circ, un escape room, dansa, hip-hop, concerts, havaneres, balls amb orquestra, nits de Dj, castell de focs, sopars de carmanyola i una gimcana pel patrimoni sarralenc. En l’organització hi participa l’Ajuntament, però també entitats com SarralFest, els Guies, la de Joves, entre altres col·lectius.