Enguany retornarà definitivament el Mercat Vell de Conesa després que s’haguessin de suspendre les dues edicions anteriors a causa de la pandèmia. La dotzena edició d’aquesta exposició de parades i productes pels carrers del municipi porta suspesa des del 2020 a causa de les restriccions de la Covid-19.

Aquest 2022 es recuperarà la normalitat plena del Mercat Vell, però amb algun canvi: hi haurà format reduït amb un total de 30 parades participants situades en aquesta ocasió fora muralla i únicament en horari de matí. Els paradistes podran iniciar el muntatge a 2/4 de 9 i obrir al públic a partir de les 10 i fins a les 2 del migdia. Cada paradista haurà de dur la seva taula i estovalles. Les inscripcions ja estan obertes.

L’any anterior l’acte ja es va suspendre per la falta d’espai als carrers, el que no permetria recuperar la festivitat amb garantia. Enguany, però, es podrà tornar a celebrar fora de la muralla, on els paradistes podran exposar antiguitats, peces d’artesania, recreacions històriques i inclús degustacions gastronòmiques.